Producenci

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Żelatyna - dlaczego jej nie jem.

0

Co to jest żelatyna? Skóra i kości martwych zwierząt są wygotowywane, przez wiele godzin, aż do uzyskania kleistej mazi, która potem jest suszona do konsystencji proszku i to właśnie jest  żelatyna. Nie, dziękuję. Nie ważne, że wieprzowa bo wołowina to choroba "wściekłych krów" i takie tam. Wybieram agar. Działa tak samo. Ale agar=krasnorosty=misiowe żelki najlepsze na świecie 💁‍♀️🐻 

Pliki (1)

Komentarze do wpisu (0)

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

Zaloguj się

Blog wpisy

GMO - bać się czy nie?


Ten straszny GLUTEN

czytaj całość »

Zielonyspichlerz.pl - sklep stacjonarny

czytaj całość »
Powered by Shoper.pl | Designed by ANNA KALLAS STUDIO | Make by SWIM
Sklep internetowy Shoper.pl